2021-02-12

Emmaus Fredriksdal

Av admin

Emmaus Fredriksdal är en religiöst- och partipolitiskt obunden ideell förening med 90-konto som verkar för en rättvis och hållbar fördelning av jordens resurser.

Vi samlar in begagnade möbler, prylar och textilier samt ger dem ett andra liv genom att sälja, donera eller återvinna dem. Verksamhetens överskott används för att genom solidariskt bistånd främja vår vision: Slutet på all ofrihet, ojämlikhet och klimatförstöring. När du skänker varor till oss eller handlar i någon av våra butiker bidrar du inte bara till vårt bistånd utan även till en hållbar klimatutveckling.

Emmaus Fredriksdals loppmarknad finner du i hjärtat av Skåne, beläget vid Söderåsens nationalpark. Här finner du allt från kläder och möbler, till prydnadsföremål och antikt. Loppmarknaden drivs av den ideella föreningen vars syfte är att tillvarata vårt samhälles överflöd och därigenom skapa resurser för bistånd.

Verksamheten är beroende av ditt stöd som medmänniska då merparten av alla föremål och kläder på loppmarknaden skänkts till oss via speciella insamlingsställen runtom i Sverige.

Emmaus Fredriksdal har butik i Ask, Marieholm och Växjö. Du hittar alla adresser på deras hemsida.

Kontakt

Emmaus Fredriksdal
Ask 1790
268 90 Svalöv
Tele: 0413-54 30 82
www.emmausfredriksdal.se
info@emmausfredriksdal.se