2021-02-12

Svalorna Indien Bangladesh

Av admin

Svalorna Indien Bangladesh arbetar för att bekämpa fattigdom, diskriminering och dess orsaker. Tillsammans med lokala organisationer gör vi det möjligt för människor att stå upp för sina rättigheter, ta sig ur fattigdom och skapa sig ett bättre liv.

När du handlar i vår second hand-butik på Spolegatan 5 i Lund så bidrar du till vårt samarbete med partnerorganisationer i Indien och Bangladesh.

Vi stödjer och samarbetar med lokala organisationer i Indien och Bangladesh som delar våra värderingar eftersom vi tror att det leder till långsiktig och hållbar förändring. Svalorna som organisation startar inte upp egna program eller projekt utan vi ingår partnerskap med de lokala organisationerna och driver tillsammans med dem våra program.

Kontakt

Spolegatan 5
222 20 LUND
Tel: 046-12 93 26
www.svalorna.org
info@svalorna.org