2021-02-12

Brödet och Fiskarna

Av admin

Brödet och Fiskarna är en religiöst och partipolitiskt obunden förening. Vi bildades år 1972 av engagerade personer i Västerås stift och var till en början en kristen organisation.

Genom våra insamlingar kan vi skänka kläder till de som behöver. Med hjälp av försäljningen i våra second hand-butiker har vi möjlighet att stötta utvalda projekt runt om i världen. Samtidigt erbjuder vi varor till vettiga priser till kunder i Sverige. Vi håller i och deltar i utbildningar om situationen i de länder vi stöder. Vi strävar efter att öka kunskap, inflytande, ekonomisk bärkraft, solidaritet och jämlikhet.

Brödet & Fiskarna är en praktiskt arbetande organisation för vanligt folks rätt att organisera sin kamp för utbildning, arbete och utveckling till ett rättvist liv i ekologiskt hållbara samhällen. Brödet och Fiskarna är även aktiva medlemmar inom Praktisk Solidaritet.

Kontakt

Brandthovdagatan 14
721 35 Västerås
Tel: 021-10 44 70
www.brodetofiskarna.se