2021-02-12

Svalorna Latinamerika

Av admin

Svalorna Latinamerika är en partipolitiskt och religiöst obunden förening som har funnits sedan 1959 och som verkar för att barn, ungdomar och kvinnor ska få ökat inflytande i samhället och förbättrade livsvillkor.

De arbetar med lokala samarbetsorganisationer i Bolivia, Nicaragua och Peru för mänskliga rättigheter med fokus på demokrati och påverkan, jämlikhet och hållbar utveckling. Tillsammans skapar dom möjligheter för kvinnor, barn och ungdomar att förbättra sina livsvillkor.

Är du intresserad av att engagera dig för kvinnor och barns rättigheter? Vill du träffa nya vänner, hjälpa till att styra upp intressanta seminarier eller andra aktiviteter och samtidigt känna att du gör något meningsfullt? Gå med deras lokalgrupp!

Till att börja med kan du gå med i facebookgruppen där ser du nästa möte och annat kul som händer. Du hittar gruppen här.

Kontakt

Solidaritetshuset
Tegelviksgatan 40
116 41 Stockholm
Tel: 08-642 16 96
www.svalorna.se
info@svalorna.se